Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да си го обясна 145 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами двигателя не съм го усетил да се тормози ,колата си е пазя в смисъл не я ръчкам за щяла и нещяло , не пиля гуми гледам да не форсирам ,абе с една дума почти пенсионерски я карам , е има и изключения де.
    Не знам за мене има некъв проблем и трябва да се търси но ще видим.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Щом я караш пенсионерски защо не си сложиш газова?

Да я ръчкаш постоянно да бензин окей, ама при спокойно каране не виждам смисъл... А и не е кой знае каква кола...Просто алфа 1.6 с многооо голям разход

Доста ми се струва сега по тия жеги как ти е разхода

Иначе има нещо вярно че по-големите двигатели харчат по-малко....Аз 2.0 харча по-малко от 1.7 а извънградско разликата при скорост над 120км е огромна в моя полза
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Значи извънградско при скорост от 90 до 130 разхода ми варира 7 до 8 на сто когато съм я дупил до 160-170 ми вдигала към 9-10.За извън града разхода ми е перфектен.Само в града нещо ме тормози.Газово нема да и сложа защото не мисля скоро да се разделам с нея пък и не въртя кой знае колко,а и съм замислил даста неща да понаправя по нея и газта нема да ми е нужна.Просто искам и в града да ми гори нормално на бензин.

Comment

И моя боксер вмомента го карам само до работа и обратно,което към 25-26км на ден и го засичам че ми гори 10 и това даже ми се струва много и почвам да се замислям за газово,ама хич не ми се иска защото тука наще майстори са едни,после само трябва да вися по сервизите.И си карам все още така на бензин,да видим до кога?
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

еми хора какво да ви кажа 1.4 боксер при нормално каране без каране в пиковите часове, с нов термостат(загрява 15 мин след първоначално запалване) 15/100
            при тези цени на бензина малък немалък багажника ще се слага газ
            с 33 литра 200 км.
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Добре значи да го приема за нормално това градско да гори толкова.Щом 1.3 боксер гори кат моята.

Comment

тогава моята защо гори 9-10
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                  тогава моята защо гори 9-10
                  Ми не знам сигурно е неква аномалия това.Щом хората с 1.6 и 1.3 двигатели им гори по малко сигурно пре тебе е грешката
                  Знам че има някаква причина да ми гори толкова в града ,но не зная каква е затова питах тука.
                  Много саа голями разликите в градско и извънградско за това съм сигурен че нещо има не как трябва ,но какво е не се знае.

Comment

1.6 боксер
                    Расход топлива в городе 10.7 л/100км
                    Расход топлива на шоссе 6.3 л/100км

Като критериите винаги са занижени и са при перфектни "условия" измервани...

1.7 го дават 10.2л.

Това са просто и-нет факти..

Не съм чул някой с боксер1.3- 1.6 или 1.4 ТС кола с толкова тежко купе и малък двигател да гори под 11-12 градско.... А уж познавам доста хора :P

1.7 е друга бира както казах...Аз самия с 2.0 никой не може да ме стигне на разход минимален
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

ами виж сега аз направих пълен основен ремонт на двигателя мисля че и това оказва влияние -чак сега се сетих -годинките на колите не са малко и е нормално двигателя малко или много да е поизносен вече - съответно е нормално и да гори повече
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Моята също зимата беше 13-14 в града, без юркане. Като цяло се опитвам да карам с плавно подаване на газ и равномерна спирачка. На топло - в града 12-14(понякога я настъпвам), извън града 7,5-8. Обикновено я карам сутрин 3-4 км до офиса и още толкова вечер наобратно.
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Когато пък я карам 3-4км сутрин и толкова вечер сигурно удря 17л ,но не съм засичал тогава ,че ще се исплаша.

Comment

абе не знам - правил ли си скоро диагностика ?
                            как ти е настроена дриселовата клапа ?

Comment

Не сега ще захвана тези манипулаций чаках да се пазатопли времето.

Comment

а ламбда сондата на боксера как се разбира че е за смяна
                                ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

Working...
                                X